Треньор в Локо: Динко Хоркаш е откритието не само в нашия клуб, а и за българското първенство

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
08:54 / 20.01.2023
3628
Треньорът на вратарите в Локомотив Тодор Кючуков говори за Илко Пиргов, Динко Хоркаш, Кристиан Томов и за страхотния колектив, който са изградили. Специалистът даде интервю за клубния сайт, в което сподели очакванията си, че доброто представяне на вратарите на черно-белите ще продължи и занапред!

"Много съм доволен от вратарския колектив, който сме изградили. За мен лично Динко Хоркаш е откритието не само в нашия клуб, а и за в българското първенство на този пост – един от най-добрите вратари", заяви Тодор Кючуков.

"Вратарят трябва да умее да издържа на напрежението, дори когато допусне грешка. Защото неговите грешки са най-видими. Когато вратар сгреши, почти винаги се стига до гол. Вярвам, че вратарите на Локомотив ще продължат възходящата си форма, която показаха през първия полусезон", допълни още треньорът на вратарите в Локомотив.

Гледайте в прикаченото видео цялото интервю с Кючуков, както и кадри от тренировка на отбора на плажа в Лара!



Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).