Васил Камбуров: Съжалявам, че продадохме Карагарен, но пък съм спокоен за вратарския пост

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:03 / 16.01.2023
4966
Бившият страж на Локомотив Пловдив Васил Камбуров заяви, че е спокоен за вратарския пост в неговия роден клуб, дори и Динко Хоркаш да бъде продаден.

"Ако се разделим с Хоркаш, ръководството вероятно ще потърси друг чужд вратар. Но дори и да не дойде такъв, Илко Пиргов ще се справи, тъй като е сред най-добрите вратари в елита. Отделно имаме и Кристиян Томов, наше момче, което израсна пред очите ми. Той тренираше с мъжете, още докато пазеше на юношите до 19 години. Според мен има страхотни качества и потенциал, липсва му само опит, но ще го придобие с годините. Вярвам, че ако получава шансове, ще се възползва от тях, както стана с Мартин Паскалев и Тодор Павлов. Като цяло съм спокоен за вратарския пост в моето Локо", каза за Nostrabet Васил Камбуров, който е част от отбора на Локомотив, спечелил единствената до този момент шампионска титла в историята на клуба.

"Съжалявам обаче, че продадохме Бирсент Карагарен, и то на конкурент за Европа. Той беше най-добрия ни футболист през есента и дърпаше на горе тима, тъй като с еднаква лекота градеше играта, вкарваше голове и изработваше такива. Дано да намерим от новите чужденци човек, който да го замести, макар че ще е трудно да стане извъднъж, тъй като се изисква период, през който новите попълнения да се адаптират към новата обстановка и стила на игра на Локо, допълни бившият вратар на "черно-белите".


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).