Двама минават прегледи и подписват с Локо! С тях селекцията приключва

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
10:05 / 13.01.2023
5323
Локомотив (Пловдив) очаква двама играчи до края на седмицата. Те трябва да минат прегледи и да подпишат договорите си с клуба. С това ще бъде сложен край на зимната селекция на "черно-белите“.

Счита се, че става дума за централен защитник и флангови нападател. Той трябва да замени преминалия в ЦСКА 1948 Бирсент Карагарен и да се конкурира с привлечения като свободен агент Денислав Александров.

Бранителят е този, за който преди дни стана ясно, че не е допуснат на територията на България от властите на летище София заради загубен паспорт. В момента играчът е в Лисабон, където очаква издаването на нов документ за самоличност.

Както е известно, до момента Локомотив (Пловдив) привлече десния бек Джовани Трупе, нападателя Ерик Сорга, халфовете Христо Иванов и Педриньо (все още не е представен официално от клуба), както и крилото Денислав Александров.


Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).