Сериозен трус на най-високо ниво в управлението на Локомотив Пловдив?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (12)
09:50 / 12.01.2023
5613
За сериозен трус на най-високо ниво в управлението на Локомотив Пловдив сигнализира "Мач Телеграф" в днешния 12 януари. Изданието пише, че новият инвеститор Адам Сотков е бил уведомен чрез нотариус, че Христо Крушарски иска да анулира договора за прехвърлянето на 50% от акциите на клуба!

Припомня се, че уговорката е била Крушарски да се оттегли от "Лаута" през пролетта, а Сотков да поеме управлението на "черно-белите" и да инвестира в школата и в инфраструктурата. Такива инвестиции обаче не са направени до момента, а само е декларирано подобно намерение.

Всичко това поставя под въпрос как точно ще се издържа Локомотив през втората част от сезон 2022/23 и как ще бъде завършена зимната селекция, след като Александър Томаш се нуждае от централен защитник и флангови нападател.

Допълва се още, че според договора, за чието анулиране вече са предприети съответните стъпки, до 31 декември новият инвеститор е трябвало да изпълни конкретни условия, за да придобие окончателно акциите, но не го е направил и така на практика контрактът вече може да се счита за невалиден.

Тепърва ще се види какъв ефект ще окаже тази стъпка от страна на Христо Крушарски, който не е бил открит за коментар. Факт е обаче, че той има право да се върне към управлението на "смърфовете" и да изисква не само да бъде информиран, но и да дава съгласието си за евентуални сделки на трансферния пазар.


Виж коментарите (12)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).