Неделев каза ласкави думи за новия си треньор и избухна в смях

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
13:52 / 10.01.2023
5506
Звездата на Ботев (Пд) Тодор Неделев каза ласкави думи за новия треньор на тима Бруно Балтазар, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Това стана по време на първата официална пресконференция на клуба за 2023 година. Капитанът потвърди, че отдавна е готов за игра и е на разположение на треньорския щаб.

"Стартирахме добре новия полусезон. Аз се чувствам добре, отборът също. Тренираме интензивно, на 100 процента. Всичко е нормално. Имаме 3 добри контроли със силни противници. Надявам се да се подготвим на 100 процента за старта на новия полусезон", започна коментара си Неделев.

"Още от миналия полусезон участвам на 100 процента в тренировките. Предстои ми само още един преглед при неврохирург. Надявам се да играя още в първата контрола. На разположение съм, няма никакъв проблем. Всичко е супер, правим интензивни тренировки. Впечатлен съм от треньора и от помощниците. Надявам се доста дълго да работим с тях", допълни Неделев.

"Браво Тошко", заяви в този момент стоящия до него Бруно Балтазар и го потупа по рамото, при което халфът избухна в смях.

Гледайте в прикаченото видео цялата пресконференция на ПФК Ботев!



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).