Томаш: На мечти съм много голям! Намирам се в клуб, където ЕГН-то е достатъчно високо

Автор: Стойчо Генов
Коментари (17)
14:55 / 06.01.2023
6323
Ръководството на Локомотив Пловдив финтира журналистите и не се яви на предварително обявената за днес пресконференция, предаде репортер на Plovdiv24.bg. От клуба обясниха, че изпълнителният директор Лъчезар Димитров и новият спортен директор Красимир Петров преговарят с футболисти и поради тази причина отсъстват. Те щели да дадат друга пресконференция преди началото на полусезона.

Така в брифинга участваше единствено треньорът Александър Томаш.

"Аз вярвам, че един човек е голям, колкото са големи мечтите му. Повярвайте ми, аз на мечти съм много голям. Искам да надградим, но има неща, които не зависят от мен. През миналия полусезон имахме моменти, в които се разклащахме. Там искам да поработим и естествено да привлечем желаните от нас играчи", заяви наставникът на "черно-белите".

Ето какво още каза Томаш:

Вчера на летище София преспа един футболист, който очаквах да бъде тук и да подпише договор. Но за съжаление не го пуснаха в България. Винаги има такива моменти, но се надявам да се случат нещата. Играч с доста добро име, добра визитка и добро качество.

Пред финализиране на сделка сме с халф – млад и перспективен българин. Още лятото го исках. Преговаряме и с хора, с които имаме договор – евентуално да се разделим с тях.

Има хора, от които зависи за трансферите.

През първата тренировка ще направим тестове, в началото на седмицата – също. Завършваме първия цикъл с контрола срещу Хебър и след това заминаваме на лагер.

Моето желание е до четвъртък трябва да съм окомплектовал състава на 90 процента. Ще има изходящи и входящи трансфери.

Аз съм си поставил по-високи цели от това, което през лятото се искаше от мен. Надявам се да може да се надиграваме с всеки един противник – и с тези, които видимо са по-добри от нас.

Намирам се в клуб, където ЕГН-то е достатъчно високо, традициите също са достатъчно високи. А и Локомотив достатъчно високо вдигна летвата през последните 5 години. Ако работя само за точки, бумерангът много бързо ще ми се върне. Ще трябва търпение за нашите фенове. Но те са показали, че може би са единствените в България, които не ги интересува кой е треньорът и кой е собственикът, а ги интересува отбора. Мога да им сваля шапка за това нещо.

Гледайте в прикаченото видео цялата пресконференция на ПФК Локомотив Пловдив!

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (17)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).