Локомотив би Берое като гост, излезе от зоната на изпадащите

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (105)
16:56 / 19.03.2010
14025
Локомотив Пловдив победи Берое Стара Загора като гост с 1:0. Единственото попадение отбеляза новото попълнение в тима Йордан Тодоров в края на първото полувреме. Победата е важна крачка на "смърфовете" към оставането в групата, а днес Локо прекъсна 3 годишна серия на Берое без загуба у дома. Голяма група фенове подкрепи "черно-белите" в Стара Загора, като изпълни сектора за гости.

Първото полувреме премина спокойно, като двата тима не успяха да създадат чисти голови положения. Повечето ситуации пред двете врати бяха неточни изстрели отдалеч и неуспешни центрирания в наказателните полета. Малко преди почивката обаче "смърфовете" откриха. В 41-ата минута Йордан Тодоров се възползва от груба грешка в защитата, след като Бачев изчисти аматьорски и халфът на Локо откри за 0:1.

Второто полувреме предложи доста повече емоции за зрителите. В първите 10-ина минути беройци имаха две страхотни възможности за гол, но те бяха изпуснати от двама бивши футболисти на пловдивски тимове. Екс-канарчето Георги Андонов стреля опасно в 50-ата минута, но Стоян Ставрев спаси с вещина. Минута по-късно бившия "смърф" Искрен Писаров пък би в тялото на вратаря на Локо от добра позиция.

В следващите минути "черно-белите" бяха по-активни и почти до края на мача само те създаваха опасности пред гола. С пропуски се отличиха Боян Илиев, Евертон Джилио и Гара Дембеле. Чак в последните минути по време на отчаяния си финален натиск Берое застрашиха вратата на Ставрев с центрирания, но от тях не произлезе нищо.

С победата Локо се изкачи до 13-ата позиция, над зоната на изпадащите. Пловдивският тим надмина съименниците си от Мездра, които обаче са с мач по-малко. Те играят в събота с ЦСКА у дома.


Виж коментарите (105)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).