Томаш: Нямаше подценяване, а недооценяване! Всичко е психология, трудно се контролира!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (2)
09:11 / 28.11.2022
1916
Треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш направи любопитен коментар относно това дали неговите футболисти са подценили мача срещу третодивизионния Марек. Както Plovdiv24.bg вече информира читателите си, черно-белите победиха само с 1:0, но това бе достатъчно да се класират за осминафиналите.

"Доволен съм от победата. Аз съм максималист и от играта не съм доволен, но само футболен човек може да разбере психологията към този мач. Поздравих футболистите за отношението преди мача, не съм доволен от отношението по време на мача. Нямаше подценяване. Имаше недооценяване на някои ситуации. Тогава е много трудно да коригираш някои неща", заяви наставникът на Локомотив Пловдив.

"Ще изчакаме следващия мач и пред ръководството мога да направя моя анализ. А аз каквото и да кажа, вие журналистите ще си направите вашите анализи. Защо се е получило недооценяването? Всичко това е психология. Когато виждаш, че можеш да вземеш нещо с 30% усилия, трудно може да го контролираш", допълни още Александър Томаш.

Гледайте в прикаченото видео цялото изказване на Томаш в Дупница!



Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).