Здравко Лазаров ще се срещне с фенове на Локомотив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (16)
18:51 / 08.03.2010
3400
Клуб на привържениците на Локомотив Пловдив започва от утре нова своя инициатива, насочена специално към членовете му. От 18.30 ч. (вторник), когато са ежеседмичните сбирки на фен-организацията, специален гост ще бъде Здравко Лазаров, който остави може би най-добрите впечатления от футболистите на терена в съботното домакинство срещу Черноморец. Така очакванията за срещите на феновете с футболисти, треньори, ръководители и деятели на Локомотив да се превърнат в традиция. Председателят Костадин Славов уточни, че тези сбирки са специално за редовните членове на фенклуба и участие в тях ще се взима единствено срещу членска карта.

Освен това фенклубът вече записва желаещи за екскурзия до Варна тази неделя, като за членове на фенклуба цените са промоционални. Продължава практиката записващите се в деня на мача да плащат двойно. Ето и цените:
- за членове на фенклуба - 15 лв. (в неделя - 30 лв.)
- за останалите фенове - 20 лв. (в неделя - 40 лв.)
Записванията стават всеки ден от 14 до 18 ч. в офис-магазина на фенклуба на стадион "Локомотив", парк Лаута. Също там се издават и членски карти срещу име, рожденна дата, адрес, телефон за контакт, електронен адрес и внос:
- обикновен - 15 лв.
- за учащи и пенсионери - 8 лв.

Източник: LPortala.net


Виж коментарите (16)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).