Желко Копич с първи коментар за двамата изгонени треньори

Автор: Стойчо Генов
Коментари (13)
16:02 / 22.11.2022
7011
Треньорът на Ботев (Пловдив) Желко Копич коментира скандалната случка по време на мача с Арда, когато двама треньори от неговия щаб се сбиха, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Впоследствие ръководството на "жълто-черните" освободи Артур Ованесян и Алекса Бошкович.

Копич говори пред камерата на Plovdiv24.bg за това кога ще попълни своя щаб, както и за предстоящото гостуване на Черноморец (Балчик) за Купата на България. Хърватският специалист беше част от официалната церемония по откриването на нов клубен магазин в центъра на Пловдив.

"Запознати сме с предстоящия съперник - Черноморец (Балчик), анализирахме го. Имаме контузени футболисти и такива, които няма да играят заради натрупани картони. Но се подготвяме и всеки един от играчите трябва да даде максимума от своите възможности. Лично за мен, мачовете за Купата на България са изключително важни за нас и всичките ни усилия са насочени в този турнир. Но ние трябва да се подобряваме и да показваме по-добро лице", заяви Желко Копич.

"Със сигурност неприятна ситуация за целия клуб. Ще седмнем и ще анализираме ситуацията и след края на есенния полусезон ще вземем решение", отговори хърватинът на въпрос дали вече мисли за попълване на своя щаб.

Гледайте в прикаченото видео цялото изказване на Желко Копич!

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (13)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).