Феновете на Ботев прочетоха декларацията в Общинския съвет

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (27)
09:40 / 25.02.2010
5122
Група фенове на Ботев Пловдив запълниха местата за граждани в заседателната зала на общинския съвет. Те дойдоха тук за да потърсят помощта на институциите за излизане на любимия им футболен отбор от кризата, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Припомняме, че вчера отборът, който Димитър Христолов съсипа, бе изваден от участие в "А" група, а до края на сезона ще му бъдат присъждани служебни загуби с по 0:3.

Въпреки натоварения дневен ред, включващ цели 21 точки, по предложение на доц. Божидар Хаджиев на "жълто-черните" им беше дадена думата за да прочетат декларацията, която Plovdiv24.bg вече публикува.

"Чудото "Христолов" доведе до това, че най-легендарният футболен клуб се оказа извън "А" група", подчерта в мотивите си доцент Хаджиев.

"Няма да има друг Ботев, Ботев е само един. Ние държим при крадеца и измамника Христолов да влязат данъчни проверки и с него да се заемат прокутурата и съдът. Ботев е на гражданите и трябва да бъде върнат на пловдивчани, като се измие лицето му. За това търсим съдействието на всички институции", коментира пред журналисти председателят на фенклуба Божидар Божилов след като прочете декларацията от трибуната на местния.


Виж коментарите (27)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).