Ето какво е настроението на "Лаута" преди дербито с ЦСКА-София

Автор: Стойчо Генов
Коментари (3)
08:48 / 01.11.2022
3518
Локомотив Пловдив е готов да продължи успешната си серия срещу един от големите си дразнители в родния шампионат - отбора на ЦСКА-София. Дербито, което бе отложено от 7-ия кръг на Първа лига, е днес от 17:15 часа на стадиона в Лаута.

Черно-белите проведоха в отлично настроение последната си тактическа тренировка снощи. За днес наставникът Александър Томаш е предвидил кратко тонизиращо раздвижване за своите възпитаници.

Локомотив е в серия от 3 поредни домакински победи над "армейците, а в последните 10 сблъсъка на "Лаута" тимът от София има само една единствена победа. В историята между двата съперника Локомотив има общо 26 успеха над ЦСКА, като от тях само два са постигнати на стадион "Българска армия" в столицата.

Днешния мач ще пропусне защитникът Мартин Паскалев, който е с контузия в глезена още от преди мача срещу Пирин. В последния момент ще стане ясно дали Александър Томаш ще може да разчита на халфа Петър Витанов. Той бе извън състава за последните две срещи на пловдивчани.

Гледайте в прикаченото видео кадри от последната тренировка на Локомотив!



Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).