Локо се отпуши, 3:1 срещу Ред Бул

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (98)
17:05 / 13.02.2010
11671
Отборът на Локомотив се отпуши в предсезонните контроли и вкара три гола на втория отбор на Ред Бул (Залцбург). Австрийците успяха да върнат само едно попадение и така се стигна до крайното 3:1. Дебютен гол за "смърфовете" отбеляза Георги Чиликов.

Треньорът Шенсой от началото на подготовката повтаря как иска неговите футболисти да се хвърлят в мачовете още от първите минути. Днес подопечните му успяха да изпълнят заръката и "захапаха" своя противник още от първите минути. Първите 20 минути бяха изцяло за пловдивчани, които организираха няколко опасни атаки. Така се стигна и до първото попадение. Здравко Лазаров напредна от ляво, намери Даксон Да Силва, който с прецизен удар препарира вратаря Шартнер за 1:0.

Ред Бул успяха да върнат попадение буквално с първата си сериозна опасност. Кюдраого успя да изравни. След това същият футболист имаше възможност да реализира още едно попадение, но Кирил Акалски реагира добре.

През второто полувреме Шенсой смени почти целия си отбор. В края на срещата "смърфовете" стигнаха до победата с две бързи попадения.

Първо Красен Трифонов проби отлично и намери Георги Чиликов, който отбеляза дебютното си попадение с черно-бялото райе. След това лекувалия дълго контузия бразилец Евертон Джилио - Том с хубав удар оформи крайното 3:1.

В този двубой двойка централни защитници играха Сингбо и Бенжалюн, които очевидно ще бъдат налагани и в официалните мачове. За пореден път косоварят пусна капитанът Мечечиев като десен халф, а неговото място на бека зае Кюмюрджиев. По левия бек Йошев се превръща в неизменен титуляр, както и крилото пред него Здравко Лазаров.

В края на първото полувреме Шенсой и колегата му Нико Ковач се препсоваха на сръбски след груб фаул срещу Даксон.



Виж коментарите (98)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).