Футболист №1 на август с коментар за отсъствието си от националния отбор

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
14:57 / 13.09.2022
1968
Полузащитникът на ЦСКА 1948 Ивайло Чочев получи наградата си за Футболист №1 на месец август в анкета на спортните редакции. През този период той вкара 6 гола за "червените".

"Това е награда за моя труд, както и за този на целия отбор, който показва добри игри и записахме доста победи. Това, че не съм извикан в националния отбор е преценка на националния селекционер. Аз уважавам неговото решение, защото той ходи на всички мачове и гледа срещите. Така е преценил. Радващо е, че в нашия отбор има трима национали. Аз ще продължа да се старая да играя добре и следващия път да бъда повикан", заяви Чочев.

Всъщност отсъствието на Чочев от списъка с избрани футболисти на селекционера Младен Кръстаич за мачовете с Република Северна Македония и Гибралтар, предизвика реакцията на Любослав Пенев. Наставникът на ЦСКА 1948 нарече Чочев "най-добрият български футболист в момента".

"Аз не се чувствам най-добър, но се радвам, че моят треньор го казва. Старая се да давам най-доброто от себе си и да заслужа доверието му. А кой е най-добрият, има си треньори да преценяват, добави още халфът.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 24
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).