Двама нови чужденци заминават с Локо в Анталия

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (15)
18:54 / 03.02.2010
4061
Още двама чуждестранни футболисти ще отпътуват тази нощ с Локомотив за втория подготвителен лагер в Анталия. Днес следобед в Пловдив пристигна конгоанецът с френски паспорт Трезор Лунтала. Малко след 22 часа тази вечер се очаква да кацне и уругваецът Виктор Факундес. Двамата играят като халфове.

28-годишният Лунтала има сериозна визитка, тъй като е играл за Бордо, Рен, Гинган, Бирмингам, Грасхопър и гръцкия Етникос. Има мачове с националния тим на Конго, като е участвал в турнира за Купата на Африканските нации през 2004 година. Виктор Факундес пък идва от елитен уругвайски тим.

От групата на Локомотив за Анталия обаче отпадна унгарецът Габор Ерош. Халфът се прибра в своята родина със съмнения за дизентерия, като лечението му ще продължи поне десетина дни. Ерош се разболя в края на първия лагер в Сандански.

Договор с клуба за година и половина подписа днес Боян Илиев. Смърфовете потеглят в полунощ за Истанбул, където ще ги чака старши треньорът Наджи Шенсой. От там групата от 25 футболисти лети със самолет до Анталия.



Виж коментарите (15)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).