Явор Въндев: Отказаха ми да разтрогна, защото Лечков е вицепрезидент на БФС

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (12)
16:19 / 29.01.2010
3677
Явор Въндев, който вчера не успя да разтрогне със Сливен, заяви днес, че ситуацията е нереална. Според него отказът да разтрогне договора си е незаконен, тъй като той си е в правото да се раздели с клуба, но явно връзките на Йордан Лечков са променили ситуацията. Нападателят смята да се завърне в Локомотив Пловдив веднага, щом се раздели със Сливен.

"Ще продължавам да се боря по други съдилища. 99% няма да се върна в Сливен. Това е нереално - на 4 неплатени заплати да не може да разтрогнеш? Не знам какви са аргументите да откажат да разтрогна, сигурно най-главния аргумент да не разтрогна е, че Лечков е вицепрезидент на БФС. Аз даже мислех да предложа да преместят БФС-то в Сливен", заяви ядосаният Явор Въндев.

"Казаха ни, че парите за заплатите са в някаква сметка в една банка, но после ни казаха, че били запорирани и не можем да си ги изтеглим. Няма да се дам лесно, ако трябва ще тренирам сам за здраве 6 месеца. От август месец си чакам парите. Явно има на лична основа срещу мен Лечков, това че имам само 5 мача е негова вина. Той сам си измисля права, сам си измисля Арбитражния съд. Явно трябва да си дадем документите при него, а не при съдии в Арбитража. Тея документи явно за нищо ги нямат. Не може тази подигравка да продължава.


Виж коментарите (12)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).