Стивън Езе отново облече черно-бял екип, подписа с Куинс Парк

Автор: Стойчо Генов
Коментари (4)
17:20 / 05.08.2022
5684
Бившият футболист на Локомотив Пловдив Стивън Езе отново облече черно-бял екип, научи ексклузивно Plovdiv24.bg. 28-годишният нигериец подписа 2-годишен договор с най-стария шотландски футболен клуб - Куинс Парк.

Централният защитник бе представен официално от новия си клуб, в който ще играе с фланелка с №66 на гърба. След напускането на Локомотив Стивън Езе премина последователно в казахстанския Тобол, индийския Джамшедпур и хърватския НК Солин. С "черно-белите" той спечели Купата на България през 2019 година, като изигра страхотен мач във финала срещу Ботев (Пд), спечелен с 1:0.

Ето какво заяви Езе при представянето си в Куинс Парк:

Много съм развълнуван да се присъединя към Куинс Парк, най-старият клуб в Шотландия. Вълнувам се и от възможността да бъда част от това, което клубът се опитва да изгради с млади футболисти. Щастлив съм, че отново се събирам с главния треньор Оуен Койл. Нямам търпение да се срещна с момчетата и да започна. Очаквам с нетърпение един вълнуващ сезон и се надявам да постигна страхотни неща с клуба.


Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).