Зингаревич: Не съм доволен от старта на сезона! Срещу Апоел бе най-голямата посещаемост, откакто съм в клуба

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (30)
09:30 / 21.07.2022
7514
Собственикът на Ботев (Пловдив) Антон Зингаревич направи коментар за впечатленията си от представянето на отбора след първите 3 официални двубоя през настоящия сезон. Руският бизнесмен бе в официалната ложа на националния стадион, откъдето изгледа снощното нулево равенство срещу Апоел от Лигата на конференциите.

Ето какъв бе коментарът на Зингаревич:

Задоволени сме с равенството. Разбира се, имахме очаквания да спечелим, но е 0:0, така че продължаваме към следващия мач. Имахме шансове да отбележим, единствено липсваше малко прецизност. Играчите трябва да си повярват малко повече, за да влязат положенията.

Атмосферата беше страхотна. Това беше най-голямата посещаемост, откакто съм собственик на клуба, имаше над 5 хиляди души. Доволни сме, когато феновете ни са с нас.

Ако започнеш участие в даден турнир, то е необходимо и да си поставиш цел, иначе няма смисъл. Гледаме обаче мач за мач. Най-важен е следващият мач. И вторият двубой ще е с шансове 50:50, така че трябва да видим кой ще има малко повече късмет.

Не съм доволен от старта на сезона, защото загубихме два мача, които трябваше да спечелим. Имаше причини за това, предполагам, но трябваше да се справим по-добре. Все пак, тези неща се случват във футбола, така че съм уверен, че може да обърнем нещата. Просто трябва да спечелим следващия мач и да гледаме оттам насетне.


Виж коментарите (30)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).