КПБП: Подготвяме хореография, но имаме нужда от помощта на всеки ботевист

Автор: Стойчо Генов
Коментари (7)
10:41 / 27.06.2022
3824
Клуб на привържениците на Ботев Пловдив излезе с призив към "жълто-черните" фенове да помогнат за събиране на средства, видя Plovdiv24.bg. Те ще бъдат използвани за хореография в двубоя от втория предварителен кръг в Лигата на конференциите срещу кипърския Апоел (Никозия).

Публикуваме без редакторска намеса официалното съобщение на КПБП:

Уважаеми ботевисти,

остава по-малко от месец до завръщането на Ботев в европейските клубни турнири. 

На всички ни липсваше незабравимата атмосфера от евромачовете и радостта от победата над силни съперници. Нямаме търпение да дойде дългоочакваната дата 20.07.22г., за да изпитаме отново тези неповторими емоции. Какъв по-сладък подарък в годината, в която любимият ни клуб стана на 110 години! За да бъде подкрепата от трибуните на обичайното си високо ниво подготвяме хореография, но имаме нужда от помощта на всеки ботевист за осъществяването й. 

Може да помогнете по един от следните начини:

1) Чрез банков превод по сметката на КПБП: BG11UNCR70001522124939

SWIFT (BIC): UNCRBGSF

Сдружение КПБП

2) Като преведете средства чрез електронната система за разплащане пейпал на: paypal@kpbp.bg

3) Чрез кутията за дарение във фен магазина на ул. Нестор Иванов 1.

Както винаги за събраната и изразходвана сума ще публикуваме регулярни отчети, а резултата от вашата помощ ще видите на мача срещу Апоел. 

Припомняме, че за двубоя Клуб на привържениците на Ботев Пловдив организира екскурзия на цена 20 лв, като записванията се осъществяват във фен магазина на ул. Нестор Иванов 1. Началният час на срещата е 20:00ч., като автобусите ще потеглят възможно най-късно, за да могат максимален брой хора да присъстват на националния стадион "Васил Левски"


Виж коментарите (7)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).