Валентич: Видях футболисти, които бягаха на максимума си

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
09:00 / 27.06.2022
3285
Треньорът на Ботев (Пловдив) Азрудин Валентич направи кратък коментар за представянето на отбора по време на лагера в Турция. "Жълто-черните" вече се прибраха от южната ни съседка, където изиграха една контрола, спечелена с 2:1 срещу украинския Металист (Харков).

"Това беше първи мач след две седмици тежка подготовка. Не ми хареса първото полувреме. Опитвахме през цялото време да играем в средата и им дадохме много голови възможности“, започна коментара си босненският специалист.

"Второто полувреме беше много по-добро, особено първите 30 минути. Бързо темпо, игра с едно докосване. Сменихме малко позициите, сменихме и двама играчи и това се отрази. Отбелязахме два гола и имахме още един шанс. За първи мач това е добре. Тази предсезонна подготовка е по- къса с една седмица. Последната седмица за нас беше много интензивна. Имахме 7 тренировки и един мач. Видях играчи, които бягаха на максимума си. Това е добре. В последните седмици работихме много по тактическата подготовка в атака и защита. Опитваме се да сме максимално свежи преди първия мач с Хебър", допълни наставникът на "канарите".

Гледайте в прикаченото видео цялото изказване на Валентич!

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).