Пепе дойде на проби в Ботев, не вкара от дузпа и направи още един фрапантен пропуск

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
20:37 / 26.06.2022
5484
Нов футболист дойде на проби в Ботев (Пловдив), научи Plovdiv24.bg. От клуба съобщиха, че неговото име е Пепе, но повече подробности засега не бяха дадени. Играчът обаче направи твърде неуспешен неофициален дебют за втория отбор, след като не успя да реализира дузпа и освен това направи още един фрапантен пропуск сам срещу вратаря.

Това стана по време на контролата между Ботев II и Созопол, която завърши 0:2 за тима от морския ни курорт. Спарингът се игра днес на стадион "Загорец" в Нова Загора.

В 36-ата минута Созопол откри резултата със страхотно попадение на Антонио Ласков, дошло след прецизно изпълнение на свободен удар от средна дистанция.

В 49-ата минута резултатът бе удвоен. След центриране отдясно Ерик Почански надскочи бранител на "канарите" и с глава прати топката в мрежата за 0:2.

В 52-ата минута "жълто-черните" получиха дузпа за Ботев. Каращият проби Пепе шутира по земя, но вратарят Бояджиев спаси удара му.

В 85-ата минута дойде още един невероятен пропуск на Пепе. Той остана сам срещу вратаря от центъра и не успя да го преодолее. Топката се озова в Диклиев, който премина стража и стреля, но притичал защитник изби пред голлинията.

Стартовият състав на Ботев II: Мартин Панев, Димитър Балинов, Мирослав Георгиев, Никола Нейчев, Костадин Татаров, Даниел Коков, Константин Павлов, Даниел Гичев, Лъчезар Балтанов, Никола Гелин, Юсеин Касов.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).