Бивш играч на Локо убедил Гомис да подпише с новия си клуб

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
16:42 / 14.06.2022
2992
Бившият футболист на Локомотив Пловдив Кристиан Гомис даде първото си интервю за Хонвед (Будапеща), след като подписа 3-годишен договор с унгарския клуб. Френският централен защитник призна, че за трансфера е потърсил мнението на друг бивш играч на черно-белите - Артур Крачун, провери Plovdiv24.bg.  

Припомняме, че след като бе освободен от Локомотив, молдовският бранител се върна в Хонвед през миналия сезон. Договорът му изтече и в момента Крачун е свободен агент.

"Преди да постигнем споразумение с Хонвед, помолих и за мнението на Артур Крачун. Освен мой съотборник, той бе и добър приятел от престоя ми в Локомотив Пловдив. Той ми каза само добри неща за Хонвед. Каза, че идвам в клуб със страхотни условия и под това той имаше предвид не само клубната база, стадион и останалите съоръжения, но и общността", заяви Кристиан Гомис пред официалния сайт на новия си клуб.

"Артур ми заяви, че целият клуб е като голямо семейство, всеки помага на другия с каквото може. И той бе уверен, че ще се чувствам добре тук. Аз съм човек, за когото това означава много. Харесва ми да принадлежа към добър отбор, винаги се опитвам да намеря общ език с всички, така че това беше важен аспект за мен, когато реших да премина в Хонвед", допълни още французинът.

"В сравнение с българската Първа лига, унгарското първенство е с много по-висок стандарт, нивото е по-силно от година на година и с нетърпение очаквам да изпитам това на собствения си гръб", завърши Кристиан Гомис.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).