Ботев се раздели с двама от чужденците

Автор: Стойчо Генов
Коментари (5)
18:21 / 07.06.2022
7204
Ботев (Пловдив) се раздели с двама от чуждестранните си футболисти, обявиха от клуба. Става въпрос за централния защитник Роберто Пунчец и нападателя Джак Лейн. Договорите на двамата изтекоха и те няма да бъдат част от "жълто-черните“ през следващия сезон.

Играчите пристигнаха при "канарчетата“ по време на зимната пауза. Роберто Пунчец записа 12 мача за "канарите", като с изявите си спомогна за доброто представяне на отбора в защита.

Джак Лейн изигра 9 мача за първия отбор на Ботев и два мача за дублиращия тим. Бързоногият футболист ще остане в съзнанието на "жълто-черните“ фенове с гола във вратата на градския съперник Локомотив, както и с попадението срещу Славия.

ПФК Ботев Пловдив благодари на двамата футболисти за професионализма и приноса им към завоюваните бронзови медали и им пожелава успехи в бъдещите им професионални начинания, гласи официалното съобщение от "Коматево".


Виж коментарите (5)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).