Още едно емоционално сбогуване на "Лаута": Винаги ще бъда пловдивчанин!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
09:20 / 03.06.2022
6005
Още едно емоционално сбогуване на "Лаута" след това на бразилския халф Лукас Салинас, за което Plovdiv24.bg вече информира читателите си. Този път благодарности към Локомотив Пловдив отправи централният защитник Кристиан Гомис.

Французинът използва личния си профил в Инстаграм, за да сподели чувствата си към "черно-белия" клуб. Той използва свой колаж, който преди време му бе подарен от феновете на Локомотив.

Ето какво написа Кристиан Гомис:

Не знам откъде да започна, първо искам да благодаря в моя клуб Локомотив Пловдив за двете години, които прекарах тук. Благодаря, че ми даде първите ми минути като професионалист, първите ми европейски мачове, моите първи пловдивски дербита, второ място в шампионата…

Благодаря на целия персонал за това, че ми даде възможност да изразя себе си! Благодаря на феновете за изключителната им подкрепа!!!

Винаги ще бъда пловдивчанин! Винаги ще продължа да ви подкрепям, дори отдалеч!

Успех за в бъдеще! Само Локо!


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).