ПФК Марица: Отборът много отдавна изпълни целта си

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
11:09 / 13.05.2022
1656
Отборът на Марица приема Созопол в среща от предпоследния кръг от шампионата във Втора лига. Домакинството е последно за сезона на "жълто-сините". Срещата е в събота от часа 18 часа на стадиона в "Кършияка" и ще бъде със свободен вход.

Йордан Пейчинов и Янко Ангелов ще пропуснат мача за домакините. Двамата са наказани за по една среща за получени картони. В същото време трима са наказаните от състава на Созопол. Това са бившият голмайстор на Марица Венцислав Гюзелев, Симеон Баев и Михаел Орачев.

Главен съдия на двубоя ще е Благой Манов, с помощници Здравко Николов и Михаел Денчев.

"Заповядайте на стадиона и подкрепете момчетата в последното им домакинство! Отборът много отдавна изпълни целта си. За разлика от предишния си опит, при този тимът без напрежение се настани в "златната среда" и в нито един момент през сезона не бе застрашен. Момчетата заслужават вашата подкрепа! Заповядайте на стадиона! ВХОД: СВОБОДЕН", призоваха от ПФК Марица чрез официалната си страница във Фейсбук.

"Успех, момчета! Нека победата в последния домакински мач бъде за нас! Вие можете", допълниха още от пловдивския клуб.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).