Александър Томаш готви двоен трансферен удар в Локомотив?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:23 / 07.05.2022
4274
Локомотив (Пловдив) подготвя двоен удар срещу днешния си опонент - Арда. Новият спортно-технически щаб на "черно-белите", начело със старши-треньора Александър Томаш, ще се опита да привлече двама футболисти на кърджалийци.

В плановете за лятна селекция на "смърфовете" са централният нападател Тонислав Йорданов и вратарят Мартин Луков. И двамата имат действащи договори, които не изтичат лятото, но от Локо ще се опитат да ги привлекат.

Информацията е на в-к "Тема Спорт" и на този етап не е потвърдена от ръководството на Локомотив.

Plovdiv24.bg обаче припомня на читателите си, че Мартин Луков има договорка с ръководството на Арда да играе за тима до края на настоящия сезон и след това да опита отново трансфер в чужбина.

Ако този план не се осъществи, вратарят е обещал, че първо ще разгледа оферта от бившия му клуб Локомотив Пловдив, при положение, че такава бъде отправена, твърдят наши източници.

В момента не е сигурно и бъдещето на немския вратар на вицешампионите Лукас Рейдър, тъй като има възможност той да си тръгне през лятото.

Колкото до другата трансферна цел на Локомотив Пловдив - Тонислав Йорданов, той прави стабилен сезон и Александър Томаш иска да го събере с друг млад нападател - Преслав Боруков.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).