ФК Марица: Загубихме след много спорен гол! Реферът не изгони футболист за удар в корема

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
11:40 / 01.05.2022
2412
Отборът на Марица имаше сериозни претенции към съдийската бригада при гостуването си на Янтра, загубено в Габрово с 0:1. Жълто-сините пропуснаха и дузпа в края на първото полувреме. 

Тя бе отсъдена за игра с ръка в наказателното поле, но вратарят на Янтра Цинцарски спаси удара на Мариян Тонев.

"Играчите на Янтра често си служиха с изсипани топки и подхождаха с голяма агресия при единоборствата, като често преминаваха границата на грубостта. Илиян Йорданов получи удар без топка в корема, но реферът показа само жълт картон на виновника, а след това, странно защо, показа такъв и на самия Йорданов", написаха от ПФК Марица в официалната си страница.

Ето как от клуба обясниха и отбелязването на единствения гол в двубоя:

В 84-ата минута удар на състезател на габровци се отби от гредата на вратата на Илия Николов, топката се върна към друг габровки състезател, но леко встрани от него. Той пое с ръка, а останаха съмнения и за засада. В крайна сметка след общо три удара Ивайло Иванов стана голмайстор за своя отбор. Нарушенията на правилата при гола останаха незабелязани за съдиите.

С поражението Марица остана с актив от 46 точки на 9-о място във временното класиране. На 4 май "жълто-сините" са домакини на Миньор от 17:30 часа на стадион "Марица".

Марица игра в състав:

Илия Николов, Ангел Грънчов, Георги Иванов, Димитър Аврамов, Милен Танчев, Петър Атанасов (Сами Мехмедов), Мариян Тонев, Симеон Вешев, Станислав Маламов (Илиян Йорданов ), Теодор Фърков (Александър Праматаров), Янко Ангелов (Йордан Пейчинов).


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).