Томаш: Говорих на висок тон в съблекалнята! Първото, което трябва да направим, е селекция!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (9)
22:19 / 29.04.2022
5840
Треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш призна, че е повишил тон на своите футболисти по време на почивката на мача срещу ЦСКА 1948, загубен с 0:1 на стадиона в Бистрица. Наставникът на черно-белите е на мнение, че тимът му не е готов за Европа и първото, което трябва да се направи, е нова селекция.

Ето какво каза Томаш след поражението на ЦСКА 1948:

За пореден мач Локомотив не влиза в начина, по който трябва да го направи. Трябваше да си говоря на висок тон с футболистите на почивката. Учудващо подхождаме със страх в някои ситуации. През второто полувреме съм доволен – като характер, желание и амбиции. Дузпите какво да ги коментирам? Няма да го направя.

Не трябваше да оставяме домакините да играят с топката. Разбирам, че при промяната на схемата футболистите трябва да се напасват, но... Двете смени на почивката? Треньорско решение.

Но това не е важното. Важното е, че даже и да отидем там, където всички искаме, ние още нямаме готов отбор. Аз съм обективен човек и искам да гледам играта. А на този етап тя не е това, което искам. Много неща трябва да се променят. Първо трябва да направим селекция, която да отговаря на това, което клубът изисква.



Виж коментарите (9)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).