Томаш: Далече сме от моята представа как трябва да изглежда Локомотив

Автор: Стойчо Генов
Коментари (10)
17:39 / 21.04.2022
4248
Треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш продължава да търси първа победа начело на тима. 43-годишният наставник обяви след равенството 1:1 срещу Берое, че засега отборът му играе далеч от неговите представи.

Ето какво заяви Томаш след края на двубоя на "Лаута":

Берое ни отбеляза гол при единствената им ситуацията. Ние доминирахме през цялото време, но не успяхме да си отбележим положенията. Публиката помогна този отбор да се вдигне, защото пореден мач влизаме по начин, който не ми харесва. Личи си, че има още върху какво да работим. Далече сме от моята представа за Локомотив.

В края на първото полувреме и в някои моменти на второто съм доволен, но през другото време - не. На какво отдавам тези пропуски? Това ще си остане вътре в съблекалнята. Искам футболистите да са наясно, че седмо място не е самоцел. Нашата цел е такива мачове да ги взимаме с лекота.



Виж коментарите (10)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).