Бивш шеф на Берое: Локо има предимство и то се казва Томаш! Той е един от най-добрите!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:40 / 20.04.2022
2222
Бившият спортен директор на Берое Валентин Грудев заяви, че Локомотив (Пловдив) има леко предимство през заралии в битката за седмото място. Това предимство се казва Александър Томаш, който наскоро пое черно-белите.

"Локомотив Пловдив има с една идея предимство пред Берое в битката за седмото място. Причината е, че Томаш познава отлично обстановката в Стара Загора. Работил е с част от футболистите. Това допълнително ще го мотивира. Аз лично смятам, че Томаш е един от най-добрите треньори в България. Подготвен е. На Берое ще му е много трудно срещу Локомотив", заяви пред "Тема спорт" Валентин Грудев.

"Смърфовете" обаче в момента са в криза. Ние можем да използваме този факт. Имаме отлични шансове да изпреварим пловдивчани в крайното класираме. Да не забравяме, че и четирите тима, оформящи първата четворка на втората осмица, са много стойностни. Който от тях финишира като първенец, ще е много сериозен опонент на третия или четвъртия в шестицата за баража. Надявам се Берое да е седми и оттам да се класира за Европа. Под ръководството на Петър Хубчев зелените разполагат с потенциал. Подсилиха се, възможностите им са добри", завърши анализа си Грудев.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).