Гледайте! Стивън Петков вкара, а коментаторът избухна: Фантастико!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
15:28 / 04.04.2022
2053
Бившият нападател на Ботев (Пд) и Левски Стивън Петков реализира поредния гол за настоящия си клуб Фейрензе, видя Plovdiv24.bg. Юношата на "сините" откри резултата при победата с 2:1 над Академико Визеу в мач от 28-ия кръг на португалската втора лига.

Петков бе точен още в 4-ата минута след асистенция на Жоао Оливейра. Коментаторът от телевизионното излъчване на двубоя избухна след попадението на българина, окачествявайки го като "фантастико".

Десет минути по-късно Стивън Петков получи жълт картон, а в 63-ата минута той бе заменен от Кевин Андрес Калдерон.

От началото на сезона нападателят има 23 официални мача за Фейрензе, в които е отбелязал 12 гола (10 за първенство и 2 за Купата на Португалия), показа справка на Plovdiv24.bg.

Въпреки успеха Фейрензе остана на четвърто място във временното класиране с актив от 51 точки, колкото има и третият Шавеш. Лидер с 57 точки е Рио Аве, следван от Каса Пиа с 56 т. Първите два тима в крайното класиране печелят промоция в португалската Примейра лига, а третият играе бараж за влизане.

Гледайте в прикаченото видео 12-ия гол на Стивън Петков през сезона!

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).