Стоян Колев започна тренировки с Локо, засега само поддържа форма

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
16:17 / 02.12.2009
3664
Вратарят Стоян Колев се завърна на Лаута и започна тренировки с Локомотив. Бившият национал поддържа форма с „черно-белите", изчаквайки решението на ФИФА относно разтрогването на договора му с румънския „Оцелул".

"Все още нямам конкретни оферти от други клубове", заяви след края на днешното занимание Колев. Тренировката пропуснаха контузените Даксон Да Силва и Ангел Йошев, а по средата на заниманието принудително напусна и Красен Трифонов, който се оплаква от болки в кръста. Самият Даксон също обяви, че няма развитие около евентуален негов трансфер в друг тим и засега си остава футболист на Локомотив. На облекчен режим се подготвяха Людмил Николов и Бърнард Хейгън. Утре тренировката е от 14,00 часа, а преди това от 12,00 часа старши треньорът Стефан Генов ще даде пресконференция преди гостуването на Локомотив (Сф) от последния есенен кръг в „А" група.


Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).