Сближаването между ЦСКА-София и Ботев (Пд) започна да се задълбочава

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (8)
14:01 / 22.02.2022
6491
Нещата между ЦСКА-София и Ботев (Пловдив) започнаха да се задълбочават. Както вече информирахме читателите си, преди дни в София се срещнаха Данаил Ганчев и Александър Ослан.

Сега обаче предстои нова среща, този път на най-високо ниво - между двамата собственици на клубовете Гриша Ганчев и Антон Зингаревич. Тя е планирана за след около месец.

Веднага изниква въпросът на какво се дължи това сближаване между ръководствата на двата клуба. Засега е ясно, че ЦСКА-София иска левия бек на "канарите" Па Конате, а в замяна ще прати двама играчи в "Коматево". Единият от тях е Калоян Кръстев. Сделката не успя да се осъществи сега, но ще бъде финализирана за следващия сезон. Даже вече се говори, че има устна договорка за бартера през лятото.

"Бизнес извън футбола, а защо не и във футбола“, загадъчно и лаконично коментират източници на Блиц и от Борисовата градина, и от "Коматево".


Виж коментарите (8)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).