ПФК Марица от снежния ад в Турция: Невинаги красивото носи положителни емоции

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
08:49 / 25.01.2022
2405
Представителният отбор на ПФК Марица разполага с всичко необходимо като храна и напитки в снежния ад в Турция, а автобусът има достатъчно гориво. Това обявиха от клуба на официалната си страница във Фейсбук.

"Жълто-сините" публикуваха зимна снимка със снежните преспи край пътя с красноречив коментар: "Не винаги красивото носи само положителни емоции...".

Plovdiv24.bg припомня на читателите си, че отборът бе блокиран в късния следобед вчера на около 20 км. от Истанбул заради обилния снеговалеж. Пътищата към града  са блокирани, затворено е и летището, а полетите са отменени.

За ситуацията е уведомено посослството ни в Турция, от където са обещали съдействие. Иначе всички момчета от отбора, както и хората от спортно-техническия щаб, се чувстват добре и имат всичко необходимо.

След отваряне на магистралата и нормализиране на ситуацията ще бъде взето решение как ще продължи отбора. Един от вариантите е тимът да продължи към Анталия с автобус, тъй като полетите към момента са отменнени. По план Марица трябва да проведе зимен лагер в Анталия до 5 февруари, като по време на престоя си "жълто-сините" имат планирани четири контролни срещи.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).