Опитен футболист, играл в Локо и Ботев, премина в Марица! Вижте първия му коментар!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
21:14 / 04.01.2022
4061
Ръководството на Марица осъществи днес доста сериозен трансфер. "Жълто-сините" привлякоха опитния нападател Петър Атанасов, който се присъединява към отбора за пролетния дял във Втора лига.

До края на 2021 година Атанасов игра за елитния Царско село, но разтрогна договора си по взаимно съгласие.

Петър Атанасов е роден е на 13 октомври 1990 година в Раковски. На 7 години започва да тренира футбол към ДЮШ на Легия (Раковски), след което преминава през школите на Раковски и Локомотив (Пловдив). С "черно-белите“ дебютира в професионалния футбол.

Играл е още за Брестник, Ботев (Пловдив), Раковски, Черноморец, Славия, Монтана, Ботев (Враца) и Царско село. Петър Атанасов има голям опит в елита, като е изиграл над 200 мача в най-високото ниво на българския футбол. Оставил е трайна следа в доста от отборите, за които се е състезавал.

Петър Атанасов се познава отлично с някои от състезателите в отбора на Марица. Той е бил съотборник с капитана Валери Домовчийски, с вратаря Илия Николов, както и с Веселин Марчев.

"Радвам се, че съм част от сплотения колектив на Марица! Ще дам всичко от себе си, за да помогна на тима да играе красив футбол, с който да радваме публиката и да постигнем целите си. Марица е клуб с големи традиции и заслужава да бъде фактор в професионалния футбол, заяви Петър Атанасов пред страницата на Марица във Фейсбук, специално за привържениците на клуба. Той ще започне подготовка с кършиякалии на 10 януари.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).