Марица обяви победителя в анкетата Футболист №1 на клуба за 2021 година

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
23:05 / 29.12.2021
2099
ПФК Марица Пловдив обяви победителя в анкетата Футболист №1 за 2021 година. Това е голмайсторът на жълто-сините Мариян Тонев. Той спечели в допитването сред феновете, което се проведе в края на месец декември.

Нападателят отбеляза общо 16 гола (15 за първенство и 1 за Купата на България) за своя тим през есенния полусезон във Втора лига. Той се превърна и в най-коментираният футболист изобщо във Втора лига, като оглавява голмайсторската листа в групата.

Мариян Тонев бе несменяем титуляр в състава воден от Николай Димитров. Той бе много полезен за тима, не само с отбелязаните голове, а и с това, че често помагаше на колегите си и на други позици.

Миналогодишният победител Милен Танчев остана втори, като разликата между двамата е над 250 гласа, съобщиха от клуба. Юношата на "Марица" записа много силна футболна година и има голям принос за изкачването на отбора във Втора лига.

Трети, според гласуването, само на 11 гласа от Милен Танчев е железният вратар на маричани Илия Николов. Той за поредна година е сред номинираните, а приносът му за добрите резултати на отбора бе, меко казано, огромен.

Призовата четворка "затваря" Станислав Маламов. Техничарят се вписа отлично в тима през есента и също заслужи вниманието на феновете.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).