Стефан Генов изведе Локо без петима титуляри, ген. Димитров подава оставка

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (12)
16:38 / 03.11.2009
7073
Силно редуцирана група футболисти проведе първата за седмицата тренировка, водени от Стефан Генов, Руи Мендес и треньорът на вратарите Тодор Арсов. Както е известно досегашния старши-треньор Иван Маринов подаде оставка, а другият негов помощник Минчо Минчев бе сред привиканите в София, където днес от 17.00 ч. започва заседанието на Дисциплинарната комисия към БФС. С него са още участвалите в екшън-сцените на стадион "Христо Ботев" Кирил Акалски, Дани Кики и Мартин Сечков, а бразилците Даксон Да Силва и Евертон Джилио - Том въобще не се облякоха по екип, заради травми. Двамата почти сигурно ще пропуснат предстоящото домакинство извън Пловдив на Миньор (Перник), като вторият най-вероятно приключи с официалните мачове за тази календарна година.

Днес от 14.30 ч. на първият сняг се порадва Руи Мендес, който за първи път в живота си се радва на бялата зима. Към оскъдния брой играчи бяха и контузените Бърнард Хейгън и Деян Комленович, които се задържаха за кратко на помощното игрище на Лаута преди да се приберат на топло. В същото време в канцелариите, бишият вече старши-треньор Иван Маринов взе нужната му документация, с което официално да приключи договорните си отношения с "черно-белите". След няколко дни в неизвестност, оставката си ще обяви и спортният директор ген. Йордан Димитров, който е обещал да се оттегли официално след предвидената за утре срещата между него и черно-белите фенове.

Все още няма нищо сигурно и за поста на старши-треньор на представителния ни отбор. На Лаута единствено бразилският кондиционен специалист Руи Мендес притежава завършен лиценз "ПРО", за какъвто все още се дипломира Стефан Генов. Въпреки това най-възможният тандем, който да завърши есенния дял на шампионата е между Мендес и треньорът на дублиращия отбор Минчо Минчев.

Източник: Lportala.net



Виж коментарите (12)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).