Двата щаба си спретнаха масов бой след дербито, треньор с разбит нос

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (63)
17:57 / 31.10.2009
20008
Масов бой си спретнаха футболистите на двата отбора. Мнозина са виновните за мелето след края на дербито. Сред най-дейните в мелето бяха Кирил Акалски и Лилчо Арсов. Колегите под рамката си спретнаха здрав бой с жестоки удари и ритници. В мелето взеха участие и двата треньорски щаба, както и останалите футболисти. В резултат на сблъсъците един от помощник-треньорите на Локо - Минчо Минчев, се прибра с разбит и разкървавен нос. Причина за мелето по първоначално информация е поздрав от страна на Брици към Дани Кики, приет като провокация, след което двата щаба са се сдърпали.

Малко по-късно, когато и двата щаба се бяха прибрали, Дани Кики взе знаме от трибуната на Локо с лика на Димитър Христолов и се опита да го забие в центъра на терена. Фен на Ботев обаче нахлу го нападна и удари в гръб. Кирил Акалски се опита да спаси своя колега като на свой ред подгони фена на "жълто-черните". Притичаха още фенове, в новия бой се включи и Сечков. В крайна сметка полицията разтърва играчите.


Виж коментарите (63)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 22
Днес: 6


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).