Стотици деца изпратиха писма на Дядо Ботевъ, очакват ги големи изненади

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
12:06 / 06.12.2021
1600
Стотици деца изпратиха писма до Дядо Ботевъ по време на поредната инициатива за 110-годишнината на "жълто-черния" клуб. Множество ботевистчета от всички краища на България затрупаха "работилницата" на клубната база в Коматево, похвалиха се от ПФК Ботев.

Ето какво още се казва в официалната информация от клуба:

Тридесет писма бяха изтеглени от футболистите и треньорите на представителния отбор на Ботев (Пловдив). С много усмивки и емоции "канарчетата" избираха от купа писма, като много от тях се откроиха с красиви рисунки и "жълто-черни" стикери.

Изтеглените 30 деца ще бъдат зарадвани с прекрасни подаръци от Дядо Ботевъ, а един от най-специалните е персонализирана фланелка от официалния екип за настоящия сезон. Малчуганите ще бъдат зарадвани и с още подаръци от "жълто-черните", както и от Клуба на Привържениците на Ботев Пловдив.

Останалите стотици деца, които изпратиха своите писма до Дядо Ботевъ, могат да получат подаръците си във фен магазина на "Футболен комплекс Ботев 1912". Малките ботевистчета или тяхните родители могат да заповядат всеки делничен ден от 10:00 до 18:00ч., както и в съботния ден, когато Ботев е домакин на Царско село. 

От името на Дядо Ботевъ благодарим на всички малки "канарчета", които изпратиха положителни емоции към "жълто-черния" Клуб. Множеството писма, изпълнени със страхотни пожелания и трепет от малките "жълто-черни" сърца, за пореден път доказаха, че Ботев е необикновен Клуб, а любовта се предава от поколение на поколение.

Част от писмата ще бъдат публикувани в социалните мрежи на "жълто-черните".


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).