Зингаревич поиска звезда на Черно море, предложи му 3 пъти по-висока заплата

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
11:51 / 04.12.2021
6174
Ръководството на Ботев (Пловдив) проявява сериозен интерес към изявен футболист от родната Първа лига. Става въпрос за нападателя на Черно море Евгений Сердюк.

Украинецът е направил отлично впечатление на собственика на "канарите" Антон Зингаревич и хора от неговия екип по време на гостуването на "моряците" в Коматево преди две седмици, когато победиха с 2:0.

Plovdiv24.bg припомня на читателите си, че във въпросния мач Евгений Сердюк откри резултата след бърза атака по левия фланг и красив диагонален изстрел.

Веднага след двубоя от щаба на Ботев са се свързали с приближени на Сердюк, за да му предложат оферта, твърди "Мач Телеграф". Информацията на вестника е, че от Ботев са предложили на нападателя тройно по-висока заплата от тази, която той получава в Черно море. Сердюк има договор с Черно море до края на сезона.

Роденият през 1998 година офанзивен футболист има престой в три португалски отбора, откъдето е и връзката с близките на треньора Илиан Илиев мениджъри, установи Plovdiv24.bg. Сердюк е бил част от тимовете на Каса Пиа, Боавища и Фатима, а в юношеските си години е играл за киевските футболни школи ФК "Промяна" и ФК "Монолит". Статистиката показва, че той има два мача за младежкия национален отбор на Украйна U21.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).