Марица записа победа в последното си домакинство за годината

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
22:22 / 01.12.2021
1719
"Марица" победи с 2:0 "Спортист" (Своге) в среща от 20-ия кръг на Втора лига, която се игра на стадиона в "Кършияка".

В 18-ата минута удар на Мариян Тонев срещна напречната греда. В продължението на първото полувреме Мартин Газиев, който бе един от най-добрите в този мач, стреля перфектно от свободен удар покрай стената и прати топката в горния десен ъгъл на вратата на Стефано Кунчев за 1:0.

В 59-ата минута бранител на гостите се подхлъзна, пресиран от Валери Домовчийски, който се възползва от ситуацията. Нападателят отне топката и изведе сам срещу вратаря Мариян Тонев. Той преодоля стража и направи 2:0 с техничен удар.

Така "Марица" записа победа в последното си домакинство за годината. До зимната пауза остават два кръга. В първия от тях "жълто-сините" гостуват на намиращия се в много добра форма тим на "Монтана", а във втория почиват. Така следващият мач се оказва и последен за тима за 2021 година.

Двубоят срещу "Монтана" е на 5 декември, от 14 часа, на стадион "Огоста". Към момента "Марица" дели 7-8 място с тима на "Струмска слава", като двата отбора са с по 30 точки.

МАРИЦА: Илия Николов, Георги Иванов, Симеон Вешев, Мартин Газиев, Янко Ангелов, Илиян Йорданов (Димитър Аврамов), Станислав Маламов (Айкут Янъков), Александър Праматаров (Милен Танчев), Валери Домовчийски ©(Сами Мехмедов), Веселин Марчев (Йордан Пейчинов), Мариян Тонев. РЕЗЕРВИ: Петър Начев, Христиан Димитров. Треньор: Николай Димитров


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).