Валентич: Не е лесно да се играе при този вятър

Автор: Стойчо Генов
Коментари (6)
17:15 / 30.11.2021
3384
Треньорът на Ботев (Пд) Азрудин Валентич призна, че е щастлив от спечелените 3 точки от неговия отбор при победата с 2:1 над Ботев (Враца). Босненският специалист направи любопитна прогноза и за следващия двубой на "канарите" -  срещу Левски на "Герена".

Ето какво каза наставникът на "жълто-черните" след края на срещата в Коматево:

Това е футболът. Не е лесно да играем при този вятър. Случиха се някои грешки, които не бяха очаквани. Почти загубихме две точки. Можехме да вкараме повече през първото полувреме. Идеята бе да пресираме, но нямахме достатъчно играчи за това. След втория ни гол може би мачът трябваше да стане по-лесен за нас.

Пропуснахме много възможности. Но в крайна сметка съм щастлив, защото спечелихме 3 точки. Ако погледнем статистиката този сезон, създаваме доста положения, но пропускаме много шансове в наказателното поле. Този отбор може да бъде още по-добър. Моята работа е да дам вяра на играчите и да се подобряваме.

За мен мачът с Левски ще е невероятен. Голям мач, не е нужно да мотивирам допълнително играчите. Важно е сега да се възстановим. Двубоят срещу Левски ще е мач на свежестта. Който отбор е по-свеж, той ще спечели.



Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).