Валентич изправен пред сложна задача! Ще има ли освободени футболисти през зимата?

Автор: Стойчо Генов
Коментари (2)
10:22 / 29.11.2021
3440
Треньорът на Ботев (Пловдив) Азрудин Валентич е изправен пред сложна задача в предстоящата зимна селекция на тима. Босненецът ще избира от три опции за нов централен нападател. Две от тях са от чужбина, а една е от България. Родният играч е Преслав Боруков, а другите двама са от Скандинавия.

Към Боруков обаче има доста сериозен интерес от други клубове и затова при него решаващи ще са финансовите условия, които му предлагат от Коматево.

До края на есенния дял пък на база мачовете на дубъла Азрудин Валентич ще вземе решение за футболистите, с които евентуално да се раздели през зимата. Треньорът ще праща там играчите с по-малко минути през сезона и според представянето им ще прецени кой да задържи, твърди "Тема спорт".

Plovdiv24.bg припомня на читателите си, че при победата с 2:1 над Марица за втория тим на Ботев играха петима от първия състав.


Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).