Бивш нападател на Локо разказа история за автомати по време на парти след дерби с Ботев

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
12:23 / 28.11.2021
5103
В българското първенство могат да се случат епизоди, напомнящи на мафиотски филми. Поне такава беше реалността преди няколко години. Собствениците на отборите в по-голямата си част са имали проблеми със закона заради връзки с подземния свят.

Така започва материала си румънският сайт Playsport, който прави интервю с бившия нападател на Локомотив (Пловдив) Петре Григораш. 56-годишният треньор има лиценз УЕФА Про, но в момента е без отбор. В България той е играл още за отборите на Добруджа и Левски (София).

Пред изданието Григораш разказа за едно от най-опасните си преживявания в Пловдив, станало след градското дерби.

"Добрич се намира на 90 км от Констанца. Още пазя много спомени от там. Останах в сърцата на хората, все още ме канят на различни събития, давам интервюта. Оставих красиви спомени там.

В Пловдив обаче беше различно. Президентът беше крадец и го убиха около три години, след като аз си тръгнах. Спомням си, че отидох на парти след местното дерби с Ботев. Шефът беше заобиколен от армия от охранители, а автоматите "Калашников" бяха наредени на масата като чаши. Не знаех как да се махна от там по-бързо, за да не се разсърди някой, да го ядосам и да усетя куршумите по мен".


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).