Валентич: Усещам нервност! Когато имахме Атанас Илиев, не създавахме толкова положения

Автор: Стойчо Генов
Коментари (1)
16:49 / 26.11.2021
4265
Треньорът на Ботев (Пд) Азрудин Валентич за пореден път бе категоричен, че отборът му можел да играе още по-силно. Босненецът направи интересен анализ след нулевото равенство на "жълто-черните" при гостуването на Славия.

Ето какво каза наставникът на "канарите" след края на мача на стадиона в "Овча купел":

Винаги казвам на моите футболисти да играят футбол. Усещам една нервност, когато разиграваме топката. Това, което направихме през първото полувреме, не бе достатъчно. Не се подсигурявахме добре по левия фланг. След двойната смяна през второто полувреме, вече имахме контрол на терена. Този млад вратар в отбора на Славия има страхотни качества. Сега на вратата чука следващия мач във вторник. Трябва да продължим да правим това, което правихме до момента.

Когато един отбор не вкарва голове, но създава възможности, винаги идва този въпрос за липсата на изявен нападател. Но пък когато имахме Атанас Илиев в състава, ние не създавахме толкова възможности. Може би щяхме да имаме повече голове, но не и толкова много възможности. Просто трябва да вярваме в работния процес и да продължаваме. Ботев може да играе още по-силно.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).