Валентич се оправда: Тренирахме с 13 човека, имахме доста национали и хора с леки контузии

Автор: Стойчо Генов
Коментари (15)
17:33 / 20.11.2021
5850
Треньорът на Ботев (Пд) Азрудин Валентич намери оправдание за слабата игра на отбора му при загубата от Черно море с 0:2 в Коматево. Босненският специалист изтъкна, че дълго време е тренирал само с група от 13 футболисти заради отсъствието на националите и някои контузени играчи.

Ето какво каза Валентич след края на двубоя с Черно море:

Играхме срещу един добър отбор. Ако погледнете през последните 5 години колко пъти Ботев е печелил срещу този тим, ще видите, че е било доста трудно. Когато изоставахме в резултата, очаквах от моите възпитаници да покажат играта от почти целия полусезон, но този път сякаш нямаха тази увереност.

След почивката мачът беше 50:50, ние изчаквахме нашия момент, те - също.

През голяма част от времето преди този мач тренирахме с група от 13 души. Имахме доста национални футболисти, а и хора с леки контузии и трябваше да правя сметки кой да играе 45 минути и кой повече.

Маркиньос трябваше да поработи малко психологически. Исках да започне като резерва, за да избегне проблема, който той има в началото на мачовете.

Ние имаме 25 точки, Черно море - също. Ако бяхме спечелили, щяхме да имаме добра възможност да се настаним по-трайно в Топ 6. Но тази вечер Черно море беше по-добрият отбор.

До този момент ние имахме невероятни резултати. През миналия сезон преди плейофите бяхме с 24 точки, а сега сме с 25. Знам какво правим, знам, че можем да играем по-добре.



Виж коментарите (15)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).