Даксон и Комленович отпадат за мача със Сливен

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (10)
13:21 / 22.10.2009
3963
Двама от най-важните футболисти в халфовата линия на Локомотив Пловдив - Даксон Да Силва и Деян Комленович отпадат от сметките на старши-треньора Иван Маринов за домакинството срещу Сливен. Комленович е с разтегнат мускул, Даксон е с подобна травма - разтежение в аддуктора. Бразилецът е изявил желание да играе в мача, но от треньорския и лекарския щаб са му казали, че е по-добре да се възстанови напълно, за да не рискуват по-сериозна травма. Даксон ще бъде на линия за следващия мач на "смърфовете". Със сигурност от мача отпада и Людмил Николов. Има малък шанс Евертон Джилио - Том да бъде на линия и да играе в събота.

"Отдавам тези контузии на тежкия терен в Монтана. Беше доста кално и при някои по-здрави сблъсъци пострадаха Даксон и Комленович. Въпреки проблемите с тях, смятам, че имаме равностойни 25 футболисти и има кой да ги замести. Обясних на момчетата, че Сливен са в нашето положение от преди няколко кръга, отчаяно се нуждаят от точки и ще са пределно мобилизирани - за това и ние трябва да играем на 100%, за да ги победим", това заяви старши-треньорът Иван Маринов на редовната пресконференция преди шампионатен мач.

В групата няма да попаде също и Петър Кюмюрджиев. Футболистът, чиито договор изтича през зимата, има проблеми с психиката и физиката и за това не попада в групата, заяви Иван Маринов. "Чест му прави, че дойде и говори лично с мен за тези неща. Това е професионално отношение. Последните две седмици тренира на облекчен режим и за това не попада в групата", заяви още Маринов.

Двубоят със Сливен е в събота от 16 часа на стадион Локомотив. Ивайло Стоянов от Петрич ще бъде главен рефер на двубоя.


Виж коментарите (10)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).