Божилов и Тиаго аут за мача с Монтана

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (23)
17:00 / 16.10.2009
4689
Георги Божилов отпадна от състава на Локомотив за утрешното шампионатно гостуване на Монтана. Преотстъпеният от Черноморец нападател напусна вчерашната тренировка малко преди нейния край, а днес също не се появи на терена за последното занимание на „черно-белите". Божилов е обяснил на треньорския щаб, че чувства болки в глезена и затова не може да играе. Освен него от групата отпадна и бразилецът Тиаго, който не успя да се възстанови от разтежението, което го мъчи вече цяла седмица. 

Аут от състава са още контузеният Том, наказаният Кирил Акалски и Петър Кюмюрджиев,чийто договор с клуба изтича в края на декември. В Пловдив останаха също Стайко Стойчев и Емил Стоев - Бадема. Веднага след днешната следобедна тренировка „смърфовете" потеглиха за Монтана, където се настаниха в хотел „Житомир".


Ето и пълната група от 18 футболисти за мача:

Стоян Ставрев, Николай Митев, Георги Мечечиев, Фелисиен Сингбо, Мартин Сечков, Людмил Николов, Ангел Йошев, Георги Бъчваров, Дани Кики, Милан Милутинович, Деян Комленович, Даксон да Силва, Рафаел Шиани, Христиан Попов, Веселин Марчев, Красен Трифонов, Димитър Илиев и Георги Данов.


Виж коментарите (23)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).