Тъжно, но е истина! Популярен наш футболен клуб фалира!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:30 / 04.11.2021
12491
Известен български футболен клуб върви към фалит! Става въпрос за бургаския Нефтохимик. Президентът Анелия Златкова днес е входирала писмо до Община Бургас за връщане на акциите поради невъзможност и нежелание да продължи финансирането на отбора.

Това означава, че клубът ще фалира и ще преустанови участието във Втора лига.

"Връщайки акциите на Община Бургас, аз дефакто се отказвам да продължавам финансирането на клуба. В момента, както се знае, нямаше ток на стадион "Ефбет Арена“ на мача със Спортист от Своге. Отказвам да бъда манипулирана и да ми се извиват непрекъснато ръцете за каквото и да било. Най-вероятно лицензът на Нефтохимик ще бъде отнет, така че отборът няма как да продължи участието си във Втора Професионална лига. Проведох среща с другия акционер Константин Джамбазов с който обсъдих поемането на детско-юношеската школа", заяви пред "Новапрес“ Анелия Златкова.

В рамките на тази календарна година всички задължения към доставчици и неплатени фактури поемаме ангажимента да бъдат изплатени, допълни още бизнесдамата пред изданието.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 8
Днес: 3


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).