Бивш вратар на Локо обиди фенове на Ботев в Коматево, не му се размина

Автор: Стойчо Генов
Коментари (9)
09:02 / 06.10.2021
9019
Бившият вратар на Локомотив (Пловдив) Стефано Кунчев подразнил и обидил фенове на Ботев на базата в Коматево. Това е станало в края на мача на сегашния му тим Спортист (Своге) срещу дублиращия отбор на "канарите", завършил 1:0 за гостите от Своге.

На прибиране към съблекалнята Стефано отправил реплики от репертоара на агитката на Локо към "жълто-черни" привърженици по трибуните. Действията му обаче били забелязани от дежурния делегат на мача, който описал всичко в доклада си.

Припомняме, че Стефано Кунчев направи дебюта си в професионалния футбол именно в Локомотив Пловдив и нееднократно е заявявал, че сърцето му е "черно-бяло".

Домакините от ПФК Ботев пък показали на делегата разбита врата в съблекалнята на гостите.

Ето какво реши по случая Дисциплинарната комисия към БФС:

По доклад за обидни реплики към  публиката, на основание чл.22, ал.1, б. Й, колонка 5 от ДП /2021/2022/ – ДК наказва Стефано Кунчев – състезател на ФК "Спортист“ гр. Своге със спиране на състезателни права за 1 среща и с глоба в размер на 750 лева.

ДК задължава ФК "Спортист" гр. Своге да възстанови щетите на стадион "Коматево" гр. Пловдив съгласно чл.38, ал.1.


Виж коментарите (9)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).